Nudimo vam širok asortiman mašina za peskiranje i odgovarajućuh dodataka i delova. Sigurni smo da možemo odgovoriti na sve vaše zahteve i formirati ponudu koja vam apsolutno odgovara.

Iz ponude izdvajamo sledeće mašine za peskiranje:

BM-100-EXCBlastMate BM-100-EXC

Uređaj za peskiranje BlastMate BM-100-EXC je dizajniran za industrijsko peskiranje i čišćenje i upotrebljava se sa svim poznatim vrstama abraziva (pesak, grit, kalcit, staklo, keramika, soda, aluminijum oksid, čelična sačma...). Jednostavna upotreba i niski troškovi održavanja čine ovaj uređaj jednim od najefikasnijih na svetskom tržištu.

»dimenzije: 800 x 700 x 1130 mm
»kapacitet: 100 litara
»detaljnije: BlastMate-100-EXC

BM-200-EXCBlastMate BM-200-EXC

Uređaj za peskiranje BlastMate BM-200-EXC je dizajniran za industrijsko peskiranje i čišćenje i upotrebljava se sa svim poznatim vrstama abraziva (pesak, grit, kalcit, staklo, keramika, soda, aluminijum oksid, čelična sačma...). Jednostavna upotreba i niski troškovi održavanja čine ovaj uređaj jednim od najefikasnijih na svetskom tržištu.

»dimenzije: 870 x 840 x 1440 mm
»kapacitet: 200 litara
»detaljnije: BlastMate-200-EXC

PEQUENAPEQUENA

PEQUENA je ekonomični sistem za peskiranje i čišćenje, izrađen po svim profesionalnim standardima. Zbog jedinstvenog mernog ventila abraziva, ovaj sistem je savršen za poslove peskiranja finim abrazivima, pri bilo kom željenom pritisku. Standardno se upotrebljava za: uklanjanje grafita, poslove restauracije, u automobilskoj industriji, reparaciju malih površina i standardne poslove uklanjanja boje i rđe.

»dimenzije: 400 x 200 x 780 mm
»kapacitet: 7 litara
»detaljnije: PEQUENA